Nieuws

Jaarvergadering met een Jubilaris 

De Zonnebloem heeft op 29 Januari haar jaarvergadering gehouden en gaat weer met een groep enthousiaste vrijwilligers van start in 2019

Bezoekwerk

Een jaar programma dat vooral zal bestaan uit vele thuis bezoeken aan onze gasten die fysiek beperkt zijn. Al 70 jaar is het bezoekwerk het hart van het Zonnebloemwerk.Voor o.a. een high Tea, bingo, paasbrunch, bustocht, ontspanning – en kerstmiddag zullen de gasten van de Zonnebloem weer uitgenodigd worden.

25 jaar vrijwilligerswerk

Tijdens deze jaarvergadering werd Annie Regtop in het zonnetje gezet en ontving ze naast een boeket en cadeaubon het gouden insigne met de oorkonde voor 25 jaar vrijwilligerswerk. Annie is inmiddels zelf bijna 85, maar bezoekt nog graag haar gasten en is op de vergadering altijd present. Blij verrast werd ze ook, door de aanwezigheid van enkele familieleden, die haar kwamen feliciteren.Omringd door alle vrijwilligers werd er geproost op deze mijlpaal en kon door de voorzitter de jaarvergadering plezierig afgesloten worden.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.