Nieuws

"It’s complicated" Filmhuis Losser

Het Filmhuis in Losser vertoont op woensdagmiddag 9 mei deze inderdaad gecompliceerde, maar romantische film.

Meryl Streep

It's complicated is een Amerikaanse film uit 2009, geschreven door Nancy Meyers. De hoofdrolspelers van de film zijn Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin. Jane (Meryl Streep) is een zelfstandige vrouw en eigenaar van een succesvolle bakkerij. Na tien jaar single te zijn geweest heeft ze een goede band met haar ex-man Jake (Alec Baldwin), intussen getrouwd met de veel jongere Agness.

Als Jane en Jake beiden naar het afstudeerfeest van hun zoon gaan ontwikkelt zich tussen hen een affaire. Leuk en spannend maar Jake is getrouwd. Hun kinderen weten van niets. Hoewel ze samen wel gezien worden in een hotel merkt Agness niets want alles lijkt normaal. Pedro, haar zoon vermoedt echter wel wat.

In Janes leven verschijnt ook nog een derde man, architect  Adam (Steve Martin). Hij ontwerpt de uitbouw van haar huis. Hij vindt Jane leuk en zij vraagt Adam mee naar een feestje van haar dochter Lauren en haar man. Een wild feestje, zo blijkt.

Omdat Adam merkt dat Jane nog steeds op zoek is naar Jake, wil hij haar liever niet meer zien. Omdat de kinderen die zoektocht ook niet leuk vinden besluit Jane geen relatie met Jake aan te gaan.

 

  • De film duurt 120 minuten en begint om 14.00 uur.
  • Entree 6 euro inclusief koffie of thee.
  • Erve Kraesgenberg, Bookholtstraat 25 te Losser 

    Kijk hier de trailer

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.