Nieuws

International restaurant Hestia in de Muchte

Onder de noemer van Internationale Ontmoetingsactiviteit Hestia komen op initiatief van Stichting Fundament  sinds  een aantal weken op vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur een aantal enthousiaste vrouwen van verschillende nationaliteiten bijeen in de Muchte. Het doel van deze middagen vormt het stimuleren van integratie van en het leggen van contacten tussen vrouwen van diverse nationaliteiten.

Eind april startte Hestia met het maandelijks organiseren van een Internationaal restaurant: een initiatief dat letterlijk en figuurlijk in goede smaak viel.Het, inmiddels, derde internationaal restaurant zal plaatsvinden op vrijdag 9 juni a.s. van 12.30 tot ca. 13.30 uur.

Voor de prijs van negen Euro krijgt men een Internationaal (driegangen) verrassingsmenu aangeboden. Kenmerk van het deze restaurantactiviteit is dat ook hier de ontmoeting met elkaar en elkaars cultuur centraal staan: de vrouwen die koken schuiven ook aan bij het eten.

De vrouwen van Hestia kijken met volle tevredenheid terug op de eerste twee bijeenkomsten en de verwachting is dat het maximumaantal deelnemers deze keer al gehaald gaat worden.

 

De activiteit vindt plaats in de Muchte en vol=vol.

  • Opgave vooraf verplicht en mogelijk tot uiterlijk dinsdag 6 juni bij de administratie van Stichting Fundament in de Muchte, Vlasakker 2 te Losser
  • tel. 053 5369400
  • email info@stichtingfundament.nl

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid