Nieuws

Informatieavond AVG voor alle ondernemers in Twente

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Als ondernemer, groot of klein, MKB of zzp'r, je krijgt met de AVG te maken. Weet je nog niet precies wat de AVG inhoudt of in hoeverre je onderneming klaar is voor de AVG, kom dan naar de informatieavond. Op 11 april 2018 organiseert LEO twente een informatieavond betreffende de AVG bij Grand Café Smit in Losser.

Informatieavond

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Als ondernemer, groot of klein, MKB of zzp'r, je krijgt met de AVG te maken. Weet je nog niet precies wat de AVG inhoudt of in hoeverre je onderneming klaar is voor de AVG, kom dan naar de informatieavond.

Vanaf 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. Kort samengevat houdt dit in dat iedereen die met persoonsgegevens van klanten werkt maatregelen moet treffen om ervoor te zorgen dat de privacy van zijn of haar klanten vanaf 25 mei 2018 gewaarborgd is volgens de eisen van de AVG. Denk hierbij aan het klantensysteem dat je gebruikt, de cookies op je website, nieuwsbrieven en/of aanbiedingen die je per mail verstuurd en ga zo maar door.

Ver van mijn bed 

De AVG lijkt misschien een ver van je bed show maar is toch echt voor elke ondernemer van belang! Ben jij goed voorbereid of moet je nog beginnen? Op woensdag 11 april 2018 geeft mr. Jolien Klomp van De Singel advocaten uit Enschede een lezing en mogelijkheid tot vragen stellen over de AVG. Zij legt op een korte en eenvoudige manier uit waar je aan moet denken in de voorbereiding op de invoering van de AVG. Na deze avond kun jij jouw onderneming goed voorbereiden op de AVG.

De informatieavond vindt plaats in Losser bij Grand Café Smit. De inloop start om 19:00 uur en de lezing begint om 19:30 uur. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kan er bijgepraat worden met elkaar. De bijdrage voor deze avond is € 5,00 per persoon inclusief koffie/thee en een consumptie. Aanmelden kan via leotwente@hotmail.com

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.