Nieuws

House of Animals veiling diner in Losser

Op dinsdagavond 27 november a.s. vindt er een veiling diner voor House of Animals plaats. House of Animals is een kenniscentrum dat zich inzet voor dierenwelzijn en dierenrechten.

De stichting is in het westen van het land al niet meer weg te denken, vele bekende Nederlanders steunen de organisatie.

Om de fundraising avond te laten slagen is steun nodig. Personen of bedrijven die een veilingitem beschikbaar stellen, een kaart willen kopen voor de avond en mogelijk ook willen bieden op de veilingitems zijn van harte welkom.

Alle opbrengsten komen ten goede van een nieuw op te starten project van House of Animals om de zwerfhonden problematiek wereldwijd te gaan aanpakken, waarbij er draagvlak gecreëerd zal worden bij overheid en bevolking zodat er een duurzaam en diervriendelijke oplossing komt voor het overschot van de hondenpopulatie. Het (Patrick) Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao heeft dagelijks te maken met zeer verwaarloosde, zieke, mishandelde zwerfhonden en een van haar leidinggevenden zal speciaal voor deze avond naar Nederland komen om e.e.a. toe te lichten.

Met een toegangskaart krijgen deelnemers een diervriendelijk 5-gangen amuse diner uit de keuken van restaurant De Oude Apotheek, heerlijke wijnen, muzikale omlijsting en een veiling van ‘bijzondere items en experiences’. De veiling is in handen van topscheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistent Coen Droste.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via: https://www.chipta.com/houseofanimalsveilingdiner/15626/selectticket/

Meer informatie is te vinden op www.houseofanimals.nl.

afbeelding van Astrid Kuhlkamp

Door: Astrid Kuhlkamp

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector.  Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.