Nieuws

Herinrichting verkoopruimte Raw Milk Company

De kleine zuivelfabriek Raw Milk Company waar sinds 2016 biologische rauwmelkse zuivel onder het merk RauwPower wordt geproduceerd heeft haar verkoopruimte heringericht.

Meer aanloop van klanten

Tonny Mulder mede-eigenaar van de company zegt: “We hebben steeds meer aanloop van klanten in onze winkel waar we biologische producten verkopen. Soms is het zo druk dat mensen in de rij staan om af te rekenen. Als eerste hebben we er een kassa bij geplaatst zodat men sneller geholpen is. Alles is efficiënter ingericht. De diepvriesproducten zijn beter zichtbaar en we kunnen meer producten laten zien.

Winkeleiland

Er zijn mooie grote koelvitrines aangeschaft die het mogelijk maken om meer gekoelde producten zoals kefir, hangop en yoghurt te bergen. Ook is er een winkeleiland waar we de biologische waren, zoals de wijnen en chocolade, beter kunnen uitstallen. Kortom bleek na 3 jaar al dat het nodig was de ruimte te herzien. Bovendien maakt deze ingreep het mogelijk om meer biologische droge producten te voeren.”

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.