Nieuws

Helpen jullie een mede-Lossernaar

Desiré is genomineerd om het gezicht te worden van een nieuw te openen sportzaak. In het onderstaande verhaal legt Desiré uit hoe je dit kunt doen. 

Even voorstellen

Mijn naam is Desiré van den Beld, ik ben 29 jaar en ik woon sinds 2014 met veel plezier in Losser. Ik werk bij de Universiteit Twente en ben in mijn vrije tijd veel met sport bezig.

Dat sporten levert me meer op dan alleen een fit lijf en gezonde geest... Ik ben namelijk genomineerd om het gezicht te worden van de nieuwe Decathlon winkel in Enschede! Superleuk, maar om het echt te worden, moet ik eerst de meeste likes verzamelen... Zouden jullie mij als mede-Lossenaar een handje willen helpen?

Stemmen is heel simpel… Ga naar mijn openbare Facebook post via de volgende link en Like dat bericht: https://www.facebook.com/desirevdbeld/posts/1998939656801084
Het bericht delen met jouw vrienden voor extra stemmen zou natuurlijk ook super fijn zijn! Wel is het belangrijk om te weten dat de stemmen alleen maar tellen als de likes op mijn oorspronkelijke bericht zijn, niet op het gedeelde bericht.

Waarom Desiré

Waarom ik vind dat ik het gezicht van Decathlon zou moeten worden? Misschien ben ik niet de meest slanke of gespierde sporter die jullie gezien hebben, maar wat ik zeker wel ben is FIT. Ik ben in een aantal jaar tijd op een verantwoorde manier veel kilo’s afgevallen. Niet met speciale diëten, maar door er simpelweg keihard te werken. Dit heeft me gevormd tot de fysiek en mentaal sterke persoon die ik nu ben. In mijn nieuwste passie - Crossfit bij Crossfit Twente in Enschede - heb ik geleerd dat je altijd meer kunt dan je denkt.

Dit is waardevol in sport, maar vertaalt zich ook door naar mijn dagelijks leven. Vooral tijdens de Crossfit Open waar ik onlangs aan meegedaan heb, heb ik grenzen verlegd waar ik niet van had durven dromen. Bij Crossfit hoor ik regelmatig dat ik met mijn mindset mensen motiveer, omdat ik niet bang ben om te ‘falen’. Ja, laat die barbell met zware gewichten maar een keer vallen als je 'm toch net niet omhoog krijgt. Daar leer je van! Dan weet je zeker dat je het maximale geprobeerd hebt.

Ik kan je vertellen: dat is niet altijd zo geweest! Ik had een hele hoge verwachting van mezelf en wilde vooral niet onderdoen aan andere mensen. Maar suprise surprise! Dat is niet hoe het leven werkt… Het is you vs. you, alleen jij kunt die strijd met jezelf aan. Die visie probeer ik uit te dragen naar mijn mede-crossfitters, mijn Bootcamp groep in Enschede, mijn collega’s, mijn vrienden en familie en nu hopelijk ook aan jullie. Als gezicht van Decathlon zou ik dit graag nog veel verder uitbreiden om nog meer mensen te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen!
 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.