Nieuws

Help stem op de Bibliotheek Losser

De bibliotheek Losser heeft alle hulp nodig! Waarmee? Om de beste bibliotheek van Nederland te worden. Daarvoor kun je stemmen via deze link

Genomineerd

De bibliotheek Losser is dit jaar genomineerd voor de beste bibliotheek van Nederland 2019. Dat is natuurlijk al gaaf, maar daarmee zijn ze er nog niet. Ze willen ook graag echt de beste van Nederland worden en dat verdienen ze.

Klein in omvang groots in daden

De bieb is de verbindende factor in het `t Lossers Hoes. Bij binnenkomst staan de medewerkers je vriendelijk te woord. Ben je op zoek naar kennis, dan ben je hier op de goede plek. De bibliotheek is een van de grootste kennis bronnen. Op papier maar ook digitaal. Met allerlei activiteiten gerelateerd aan de bieb ook geen gebrek. Denk hierbij aan taalpunt. Weer een plek van verbinding. De nieuwe Lossenaar leert Nederlands spreken en vindt de weg ons gemeentehuis. Kortom klein in omvang, maar groots in hun daden.

Stemmen

Daarom deze oproep. Ben je ook een tevreden gebruiker van de bibliotheek? Laat het dan weten door te stemmen op onze bibliotheek. Het zou toch geweldig zijn als ze op 16 april als winnaar uit de bus te komen?

En daar kunnen we als inwoners van de gemeente Losser ons best voor doen. Hoe? Klik hier om direct door te linken naar het stemformulier. Mocht je zelf geen mogelijkheid hebben om via de digitale snelweg te stemmen? Dan kan er gestemd worden in de bibliotheek in Losser, in het Trefpunt in Overdinkel en bij Erve Boerrichter in De Lutte. Medewerkers zullen je hiermee helpen zodat er geen stem verloren zal gaan. Van 1 tot 31 maart kunnen jullie op onze bibliotheek stemmen om ze zo aan die eerste plek te helpen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid