Nieuws

Help de Hoalthakkers

De Hoalthakkers zoeken "meelopers" Optocht lopen met C.V. de Hoalthakkers tijdens 44-jarig jubileum

Kleurrijke groep

Elk jaar lopen de (C.V. de Hoalthakkers) met hun praalwagen en kleurrijke loopgroep mee in de carnavalsoptochten van Losser, Oldenzaal en de Lutte. Ze zijn voor deze optochten nog op zoek naar gezellige feestbeesten die mee willen lopen in de super gezellige en actieve loopgroep. Dit jaar zal het carnavalsweekend zelfs een extra feestelijk tintje hebben: ze vieren namelijk het 44-jarig jubileum.

Feestje vieren

Ben jij diegene die zin heeft om samen met de Hoalthakkers een feestje te vieren, prachtige optochten te lopen en te genieten? Geef je dan snel op! Jong en oud is hartstikke welkom. De optochten zullen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 maart (Losser), zondag 3 maart (Oldenzaal) en maandag 4 maart (De Lutte).

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: secretariaat@hoalthakkers.nl.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.