Nieuws

Hallo Losser zoekt juryleden uit het buitenland

Voor haar fotowedstrijd op het Brueghelliaans festijn. Vanaf vrijdag 31 augustus 11.00 uur tot zondagmiddag  2 september 14.00 uur kan iedereen deelnemen aan een fotowedstrijd in de stand van Hallo Losser aan de Raadhuisstraat.

Motto is “HalloLosser verbindt”

Het is de bedoeling dat koppels uit Losser zich presenteren met iets wat  te maken heeft met verbinden. En dit in de breedste zin. Wie met eigen of onze attributen het thema “Verbinding” het leukste of bijzonder uit kan beelden op onze stand kan een aantal twee persoonsmenu’s winnen aangeboden door restaurants uit Losser.

Geef je op 

Wij vernemen dagelijks dat wij op www.hallolosser.nl  bezoekers hebben uit de hele wereld. We vragen aan, alle bezoekers wonende buiten Nederland, om zich als jurylid op te geven. De werkzaamheden zijn om het komend weekend op www.hallolosser.nl  een aantal foto’s te bekijken en te waarderen als jurylid. De eerste tien inschrijvingen worden uitgenodigd.

Natuurlijk stellen wij u als jurylid, indien u daar geen bezwaar tegen heeft, voor op onze site. Geef u op via nieuws@hallolosser.nl en wij mailen u de instructies wat u ervoor zou moeten doen.

Wij horen graag van u

Uit Nieuw-Zeeland, Thailand, Frankrijk, Japan, Griekenland of waar dan ook vandaan!    

 

afbeelding van Rob Wegdam

Door: Rob Wegdam

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik na ruim 47 jaar in Losser te hebben gewoond nu in Enschede. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is