Nieuws

Grote wervingscampagne Hallo Losser van start

Heeft u ze al zien hangen in winkels, sportverenigingen en op openbare plaatsen? De posters van Hallo Losser? Team Hallo Losser is de komende weken bezig met een grote wervingscampagne.

Wij hebben een prachtig team van 25 Lossernaren, waarmee we nog niet alle dingen kunnen doen die we graag willen. We zoeken bijvoorbeeld een teamlid dat de politiek in Losser wil volgen en er over wil schrijven. We zoeken een extra ‘spin in het web’ op onze redactie die het aangeboden nieuws kan opmaken en plaatsen.

We zoeken meerdere schrijvers die langs kunnen gaan bij bijzondere gebeurtenissen als bijvoorbeeld de dodenherdenking om er een artikeltje over te maken. En we zoeken zeker ook bloggers die met enige regelmaat over actuele onderwerpen hun mening op een leuke manier kwijt willen.

Heb je iets met schrijven, dingen regelen of foto’s maken? Ben je trots op Losser en wil je graag een podium bieden voor alle mooie dingen die er gebeuren in onze gemeente? Wil je er graag voor zorgen dat je kerkdorp meer in de picture komt? Neem dan contact met ons op via http://www.hallolosser.nl/teamwork. We verkennen graag met jou wat je leuk vindt om te doen binnen ons team.

Niet twijfelen, gewoon doen!

afbeelding van Wibo Haverkate

Door: Wibo Haverkate

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid. Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.