Nieuws

Genieten en positief blijven

Dat was het signaal wat de bewoners van De Twentse Zorgcentra, waar ook de LosserHof onder valt, wilden afgeven aan de selectie en de staff van FC Twente. Op een geweldige voorjaarsdag, waar de zon volop scheen, liepen de temperaturen letterlijk hoog op.

 FC Twente, wat dit jaar voor hele hete vuren staat, kon deze vurigheid echter zéér waarderen. Spelers genoten van de bewoners en vice versa. Dat is ook het ultieme doel waar Stichting GOAL voor staat. In dit geval dus samen voetballen, samen bewegen, samen genieten en even geen stress. Dat is fantastisch voor de bewoners én moet het goede gevoel terugbrengen bij de spelers van FC Twente.

Hard werken en genieten

De namen van de teams als FC Deurbiet’n, FC Ai’t vedan, FC Nit Opgeem etc. geven aan dat ze positief moeten blijven om rechtstreekse degradatie te ontlopen. De beste remedie is “hard werken” maar ook zeker “genieten”. Dat geeft vertrouwen en verbind de spelers. Hopelijk geeft deze middag een klein steuntje in de rug en geeft het hen de energie om de laatste twee wedstrijden te winnen.

Als het aan de uitslag van het toernooi ligt, moet dit gaan lukken. Want de grote winnaar van het toernooi was “FC Oaverwinn’n”. Laten we hopen dat dit bij FC Twente nog gaat gebeuren.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.