Nieuws

Het Formulieren Informatie Team

Het Formulieren Informatie Team(FIT) biedt hulp bij vragen over post, het invullen van formulieren of het aanvragen van voorzieningen bij de gemeente. Heeft u moeite met uw administratie, heeft u vragen over geld of wilt u geholpen worden bij het aanvragen van bijvoorbeeld toeslagen?

Kom dan gerust langs op het spreekuur van FIT. Iedere dinsdag is in Losser een tolk Arabisch aanwezig. Iedere woensdag is in Overdinkel een tolk Arabisch, Aramees en Roemeens aanwezig. De vrijwilligers helpen u graag.

Waar en wanneer

Losser

Spreekuur dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur
‘t Lossers Hoes tel: 053-5369400

Overdinkel

Spreekuur woensdag van 10.00 tot 11.00 uur
Kulturhus Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1, tel: 053-5361850

De Lutte

In de Lutte is geen wekelijks spreekuur, wel is het mogelijk een afspraak te maken met een vrijwilliger. U kunt hiervoor bellen naar Stichting Fundament. U kunt met uw vragen natuurlijk ook terecht bij de spreekuren in Losser en Overdinkel.

In de kerstvakantie is FIT gesloten

Telefonisch contact Stichting Fundament tel: 053-5369400

Fit is een initiatief van Stichting Fundament en Humanitas Thuisadministratie zij hebben de handen ineen geslagen om spreekuren op te zetten, waar mensen terecht kunnen wanneer zij vragen hebben over financiën en administratieve zaken. Ook kan hulp gegeven worden bij het invullen van formulieren.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid