Nieuws

Formule 1- Ferrari op Kerstfair Losser

Heb je ooit in een echte Formule 1 auto gezeten? Nee, dan is hier je kans! Op de grote Kerstfair in Losser op 16 december is een echte Formule 1 auto te bewonderen en nog sterker, je mag er ook nog in zitten. De Ferrari is beschikbaar gesteld door het bedrijf Cars en Stars Events van Frank Saasen. Hij stelde de auto kosteloos ter beschikking om een zeer speciaal doel te steunen.

Ziekte van Duchenne

De ziekte van Duchenne is een spierziekte die hoofdzakelijk bij jonge jongens voorkomt. Het is een progressieve ziekte waarbij de toestand van betrokkene steeds slechter wordt. Een fonds voor deze ziekte bestaat niet, dus bedacht Delano Wardenaar, zelf meervoudig gehandicapt, een mooie actie voor zijn vriend Justin Plate, die wel aan deze ziekte lijdt.

Op initiatief van RTV Losser zal er op de Kerstfair een stand zijn met als doel geld te verzamelen voor een beademingsapparaat voor deze ziekte.

Wat gaan ze doen

Elke persoon die in de formule 1 wil zitten of daarbij gefotografeerd wil worden, betaalt hiervoor 2 euro. Jong of oud maakt hierbij geen verschil. Bij de stand staat ook een bandenweegspel, waarbij het gewicht van banden uit de Formule 1 geraden moet worden. Deelname ook hier 2 euro. De winnaar wint een heel leuk Formule 1 prijzenpakket.

De stand wordt bemand door leden van RTV Losser en Hallo Losser, die ook nog leuke prijzen mogen weggeven met een loterij. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door RTV Losser, met Delano als technicus. Ook Justin zal bij de stand aanwezig zijn.

Tuk Tuk

In het dorp rijdt ook de Tuk Tuk van Robert Hemmelder. Ook hij stelde zijn Tuk Tuk  gratis ter beschikking voor deze actie en wil mensen vervoeren tegen een vergoeding die ook geheel ten goede komt aan deze actie. En mocht U een leuke kerstplaat willen horen, Delano zal hem voor U draaien op de Kerstfair, uiteraard tegen een kleine vergoeding. Bij voorbaat zijn we al dank verschuldigd aan de gemeente Losser, de sponsors, het CML, de clubs en winkeliers, die spontaan de Duchenne-posters hebben opgehangen om deze actie tot een succes te maken.

Geniet van de Kerstsfeer op de Kerstmarkt in het centrum van Losser op 16 december en laat uw hart spreken.

Onze stand staat naast het Lossers Hoes.

Alvast heel erg bedankt!

 

afbeelding van Henri Schuite

Door: Henri Schuite

Mijn naam is Henri Schuite. Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen.