Nieuws

Felicitaties voor 65 jarig echtpaar

Het echtpaar Joop A. Padberg (88) en Geertruid Padberg-Grevinga (86) was op zondag 20 mei 65 jaar getrouwd. Burgemeester mevrouw Cia Kroon bezocht het echtpaar op donderdag 24 mei in hun woning in Overdinkel.

Het wettelijk huwelijk werd gesloten in het gemeentehuis van Losser. Het kerkelijke huwelijk in de katholieke kerk in Overdinkel. De bruiloft werd destijds gevierd bij café Smudde (in de volksmond “de Smor”) aan de Hoofdstraat in Overdinkel.

Eén dochter

Uit het huwelijk is één dochter, Christel, geboren. Ze hebben twee kleinkinderen en één achterkleinkind`. In zijn werkzame leven was Joop aanvankelijk bouwvakker. Later was hij stratenmaker in Duitsland, Geertruid heeft in Enschede bij de Bamshoeve in de textiel gewerkt. Later hield zij zich bezig met het huishouden.

Thuiszorg

Ze wonen nog zelfstandig maar hebben thuiszorg. En dit naar volle tevredenheid van Geertruid. Dochter Christel komt elke dag om het grote huishoudelijke werk in de woning te doen en ze kookt elke dag. Joop heeft als hobby het verzamelen van opgezette dieren. Vroeger deed hij veel aan hengelsport. Later heeft hij nog jaren op de Weerloze markt gestaan en verkocht daar dingen die hij zelf opknapte zoals fietsen.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.