Nieuws

Fashion en food brunch in Losser

Zondag 22 april organiseren Wigger-mode en Grand café Smit een fashion en food brunch.

Op zondag 22 april om 11:00 uur kan mode-minnend Losser genieten van de nieuwste modetrends tijdens een brunch. De lekkernijen worden geserveerd door de keuken van Grand-Cafe-Smit terwijl mannequins tussendoor nieuwe combinaties tonen. Een persoonlijke toelichting op de combinaties zal verzorgd worden door Daphne en Josephien Wigger.

De modellen zullen afsluiten met een Grande Finale alvorens de gasten uitgenodigd worden in de winkel aan de Raadhuisstraat. Hier kan naar hartenlust zelf gecombineerd en gepast worden.

Kaarten voor dit fashion-event kunnen vooraf gekocht worden bij Wigger-Mode (a €19,50 het aantal plekken is beperkt). Na afloop van de show ontvangen de gasten van Wigger-Mode een goodiebag met shoptegoed twv €19.50.

De Petit Brunch vindt plaats bij Grand café Smit, Brinkstraat 34-36 Losser. Aansluitend is Wigger-Mode open vanaf 13:00 uur. 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T en is daarnaast ondernemer. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.