Nieuws

Excelsior Losser start met nieuw opleidingsteam majorette en twirl

Binnen de majorette/twirl afdeling van muziekvereniging Excelsior Losser wordt er vanaf januari 2019 gestart met een nieuw opleidingsteam. Voor dit nieuwe team is de vereniging op zoek naar meisjes en jongens vanaf 4 jaar die gek zijn op dansen en bewegen.

De focus is vooral gericht op vrij bewegen en samen leuk dansen, waarbij op speelse wijze ook batontechnieken worden aangeleerd. Dit opleidingsteam zal tevens meedoen straatoptredens en concerten van Excelsior.

"Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodigen we je van harte uit om een keertje (vrijblijvend) te komen kijken" laat Hanadie Leusink weten. "Meisjes en jongens vanaf 4 jaar zijn welkom, eerste 4 lessen zijn gratis te volgen. Het nieuwe opleidingsteam traint elke maandag van 18.15 – 19.00 uur in het Muziekgebouw, Dr. Frederikstraat 8 in Losser",.

Volgens Hadine zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar: "Geef je dus snel op".

Lees onderstaande flyer voor meer informatie of neem contact op via majorettes@excelsior-losser.nl.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor  als start-up coach voor Novel-T en EIT Digital. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.