Nieuws

Evenement “Roedelzingen” JoyFul voor herhaling vatbaar

Afgelopen vrijdag 6 april werd er door gemengd koor JoyFul uit Losser, voor het eerst in de gemeente Losser, een evenement georganiseerd namelijk het “roedelzingen”.

Zou het aanslaan

De vraag die het koor zich stelde was: ‘zou het evenement aanslaan’? Nou, die vraag was die avond van korte duur, want even voor de aftrap kwamen er al gasten binnen. Iedereen en dan ook iedereen was welkom. In de loop van de avond vulde zich de zaal. Iedereen deed heel enthousiast mee, namelijk het eenstemmig meezingen van Schlagers in het Nederlands, Duits en Engels uit de jaren 70, 80 tot 2010. De teksten werden op een groot scherm geprojecteerd, gemakkelijker voor de gasten en tevens werden ze ondersteund door de aanwezige koorleden. Dit vond plaats onder het genot van koffie, drankjes en heerlijke hapjes.

Uit eigen repertoire

Na de pauze liet het koor JoyFul ook nog van zich horen, door enkele liederen uit hun repertoire te zingen. Dit werd erg goed ontvangen. Aan het einde van de avond vond er nog een verloting plaats met leuke prijzen. De hoofdprijs, een grote gevulde boodschappenmand bleef helaas staan. Deze mand is per opbod verkocht en was samen met de verloting een tegemoetkoming van de door het koor gemaakte onkosten. Kort samengevat: een gezellige, sfeervolle avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Bijdrage door: Marion Nijhof

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.