Nieuws

Eten bij Josje

Een oude bekende in een nieuw jasje

Aan de Dinkel

Het ligt al eeuwen op de grens tussen Nederland en Duitsland op een prachtig plekje aan de Dinkel. Bij velen bekend als Hof Aarnink en zo zal de naam ook altijd blijven bestaan zegt de nieuwe eigenaar Karin Verbeek. Toch is de naam “eten bij Josje” toegevoegd. Dit om ook een eigen stempel te zetten. De naam is te danken aan de black beauty van de familie.Het restaurant is sfeervol opgefrist. Bij binnenkomst is de open haard natuurlijk een verwarmende binnenkomer. De tafels zijn op een fijne manier gerangschikt zodat de gast een eigen plekje vindt in het restaurant. Mochten er grotere groepen willen komen is dit ook geen probleem vertelt Rob Weinreder, de partner van Karin. De kerstsfeer zit er inmiddels al goed in.

Spareribs

Rob en Karin zijn beiden kok, staan samen garant voor 60 jaar horeca ervaring. Vanaf april 2018 zijn ze bezig om het restaurant naar hun hand te zetten. Na geweldige zomer met een flinke aanloop en wat uitproberen op de kaart, staat er nu een mooie menukaart. Een van de specialiteiten zijn de spareribs. Wil je de spareribs testen kan dit ‘s avonds tot 21.00 uur en op zondag tot 20.00 uur. Op beide kerstdagen ben je ook welkom.

Reserveren kan via:053 4785426

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.