Nieuws

Emté Losser hoofdsponsor AJc Tournament

Ook dit jaar is Emté de hoofdsponsor van het AJc Tournament. Het is de derde keer op rij voor de supermarkt uit Losser. De organisatie is inmiddels alweer vele maanden druk om opnieuw een bijzonder toernooi neer te zetten. Op 8, 9 en 10 juni barsten de festiviteiten voor de 8e keer los bij AJc’96.

Uit Duitsland en België

Opnieuw is er een mooi deelnemersveld, voor de JO13- en JO15 teams. Uit Nederland, maar ook uit Duitsland en België komen gerenommeerde verenigingen met hun elftallen naar Losser. Jeroen Peters, de manager van Emté Losser en al vele jaren nauw betrokken bij de lokale gemeenschap, verbond de naam van zijn werkgever opnieuw graag aan dit toernooi. Als Lekkerste Supermarkt van Nederland zullen zij een groot deel van de catering verzorgen. Bereid door vakmensen zijn we zo voorzien van gegarandeerd verse producten tijdens het toernooi.

Oud profs FC-Twente tegen AJc96

Ook dit jaar vindt er een mooie gelegenheidswedstrijd plaats. Een wedstrijd die wordt gespeeld tussen oud profs van FC Twente en AJc'96. Dick Jol is de scheidsrechter van dienst.
Na de wedstrijd zal er uiteraard een feestavond plaatsvinden, waarbij iedereen is uitgenodigd om een drankje te komen drinken.

Bas Nijhuis
De finalewedstrijden zullen opnieuw gefloten worden door scheidsrechter Bas Nijhuis. Van de opbrengsten wordt elk jaar een investering in de jeugd gedaan, zo speelt ons JO13 en JO15 team in shirts gesponsord door het AJc Tournament, zie foto.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.