Nieuws

Drie keer goud voor Losserse judoka´s

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een opstaptoernooi in Markelo. Een mooie manier om jonge judoka's bekend te laten worden met een echt judotoernooi en een mooie oefening voor judoka's die net zijn overgestapt in gewichts- of leeftijdsklasse.

In het eerste blok kwamen Floris Zwolle, Nils Huisman, Kay Speerstra en Finn Timmers de tatami op. Voor Kay en Floris was het de eerste keer in Markelo. Ze lieten mooi en gevarieerd judo zien. Nils nam het goud mee naar Losser. Finn wist twee van zijn drie wedstrijden te winnen en nam Zilver mee.

In het tweede blok was het de beurt aan Sem ter Bekke, Max Faassen, Sidney van Neerijen en Tiem Vrijkorte. Sem en Tiem wisten al hun partijen te winnen en namen het goud in ontvangst. Max won een van zijn drie wedstrijden en kwam hiermee op een mooie derde plaats. Voor Sidney waren zijn tegenstanders een maatje te groot. Wel nam hij een mooie medaille mee.

In het derde blok judode Mick Driezen zijn tweede wedstrijd in de -15. Hij won twee van zijn drie partijen en nam het zilver mee. Het was weer een mooie ervaring voor onze judoka's!

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.