Nieuws

Diploma's tijdens Judocompetitie van het Oosten

Zaterdag 9 maart vond er weer een ronde plaats van Judocompetitie van het Oosten. waarbij Iedereen gastvrij werd ontvangen in een goede sfeer. Na afloop van ieder blok werden de diploma's met bijbehorend embleem door leraar Robin Bonnes uitgereikt.

JC van het Oosten

Judocompetitie van het Oosten organiseert zes maal per jaar een judowedstrijddag om recreatieve judoka's kennis te laten maken met wedstrijdjudo. De opzet is dat judoka's door het winnen en verliezen van wedstrijden punten verzamelen. Bij iedere 100 punten verdient de judoka een diploma met een bijbehorend embleem. 

Judocompetitie van het Oosten

Diploma's

Zo behaalde Mischa Munsterman in het eerste blok 300 punten. Mischa heeft twee wedstrijden op twee wazari's en twee op scheidsrechters beslissing verloren en één partij gewonnen op twee wazari's. Hij staat elke keer goed te knokken maar zijn tegenstanders zijn, gemiddeld genomen twee jaar ouder dan hem.

Max Faasen heeft goed staan judoën en weer punten voor de competitie verdiend! Nick Kwekkeboom wist drie partijen te winnen en verloor één partij.

Siem Notkamp had drie gewonnen partijen en twee verloren partijen. Hidde heeft drie keer gewonnen en twee keer verloren.

Floris Zwolle heeft vijf partijen gewonnen met ippon! JC van het Oosten is een mooie manier om onze jongste wedstrijdjudokas te laten wennen aan het wedstrijd Judo.

Het is een mooie opstap naar de opstaptoernooien in Markelo en de reguliere toernooien.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor Novel-T als start-up coach. Peter is actief op Twitter en Instagram als "peterlangela".