Nieuws

Dinodorp Santhbergium

Help zoeken in Santhbergium naar dino's. Het is een Vakantiespektakel door Stichting Fundament.

Kom jij ook helpen

Het is het zomer .... in het jaar 15369 voor Christus. Jullie jongens en meisjes zijn de bewoners van dit bos. In de wijde omtrek zijn niet zoveel levende wezens te vinden. Dat komt omdat er aan het begin van dit jaar een grote knal is geweest. Wij zijn waarschijnlijk een aantal van de weinige overlevenden van die knal. Waarschijnlijk zijn er nog een aantal dinosaurussen in dit bos.

Een groep archeologen die zich bezighoudt met het inrichten van een museum, heeft jullie hulp nodig. Aan de hand van allerlei opdrachten waarbij vondsten gedaan kunnen worden, opdrachten dus waarbij je dingen kunt vinden voor het museum. Als de opdrachten goed gaan kun je dit museum op woensdag ook aan je ouders laten zien. Met een beetje mazzel kun je zelfs zien hoe die geweldige beesten er in het echt uitzien. Op donderdag is er een uitstapje en blijven we met zijn allen slapen. Wil je mee? Geef je dan op voor de spelweek die van  31 juli  tot en met 4 augustus 2017 wordt gehouden.

Opgave

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli staat er zowel in ‘t Trefhuus als in De Muchte een bus klaar waarin je je aanmelding kunt stoppen. In de week daarna worden alle aanmeldingen verwerkt, waarbij voorrang wordt gegeven aan kinderen die niet op vakantie gaan. Je krijgt thuis bericht of je mee kunt. Kosten €25,00 per kind

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid