Nieuws

De Dijk in Losser

Vrijdag 22 juni komt Huub van de Lubbe met zijn band De Dijk naar Losser voor een optreden in het openluchttheater Brilmansdennen.

"Wij zijn trots op de aankondiging dat De Dijk naar het openluchttheater komt. Hiermee gaat een wens van vele muziekliefhebbers in vervulling" laat een woordvoerder van het openluchttheater weten.

Kaarten voor dit (sta)concert kosten €29 bij online aankoop en €32,50 aan de kassa. Klik hier om online kaarten te bestellen.

Bekende nummers van band zijn onder andere Als ze er niet is en Bloedend Hart.

De Dijk

De Dijk is een Nederlandse band uit Amsterdam, die al sinds begin jaren '80 Nederlandstalige popmuziek maakt. Hun stijl is te omschrijven als een mix van soul, blues, rock en chanson. De groep is genoemd naar de Amsterdamse Zeedijk.

De band, opgericht in 1981, bracht zijn eerste album uit in 1982. De band kwam voort uit de in 1975 opgerichte Nederlandstalige band Stampei.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.