Nieuws

Darters kijken uit naar derde Dinkel Open

Bij regionale darters is het toernooi een begrip. Na jarenlange afwezigheid wordt de Dinkel Open voor de derde keer achter elkaar georganiseerd. Dit in jaar in ’t Trefhuus te Overdinkel.

Het alom bekende dart toernooi wordt 18, 19, en 20 januari gespeeld. Met een prijzenpot van maar liefst 2.000,- euro stromen volgens de organisatie de aanmeldingen al binnen.

Vrijdag

Op vrijdag zal er een single toernooi plaatsvinden speciaal voor leden van Sportclub Overdinkel. Inschrijving zal 5,- euro kosten en het inschrijfgeld is het prijzengeld. Aanvang is 20:00 uur.

Zaterdag

Op zaterdag 19 januari zal er een koppel toernooi plaatsvinden. In totaal kunnen er 64 koppels mee doen en het inschrijfgeld is 15,- euro per koppel. De middag zal om 13:00 uur aanvangen.

Zondag

De laatste dag, zondag 20 januari, is een single toernooi. Maximaal 64 singles kunnen deelnemen en het inschrijfgeld bedraagt 7,50,- euro. Deze middag zal beginnen om 14:00 uur.

Opgave

Opgeven kan bij Roy Bosch (0653398005) of via de facebookpagina van de Dinkel Open. De wedstrijdleiding is in handen van Dennis Stoelhorst.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.