Nieuws

Dames Losser verliezen topper van EZC

De waterpolodames van Losser hebben op de late zondagmiddag de topper in de 2e klasse van de bondscompetitie van de promotiekandidaat EZC verloren met 7-5

Voorsprong

Losser begon goed en nam al in de eerste minuut een voorsprong door een goed doelpunt van aanvoerster Manon Korfage. EZC kon halverwege deze eerste periode de gelijkmaker scoren. Losser was in de wedstrijd toonaangevend, maar omdat EZC de overtalsituaties beter afrondde liep de thuisclub uit naar 3-1. Net voordat de 2e periode was afgelopen kon Losser middels een uitbraak van de snelle Cindy Marsman de aansluitingstreffer scoren. In de 3e periode bleef Losser problemen hebben met de verkregen overtalsituaties, EZC deed dat beter en liep uit naar een 6-2 voorsprong.

In de laatste periode was het Losser wat de overhand werkelijk nam. Vanuit de 6-2 situatie werd middels van 2 doelpunten van wederom Manon Korfage en een zeer fraaie treffer van Loreen Oddo de 6-5 aansluiting verzorgd. De gelijkmaker was mogelijk, maar EZC counterde zich onder de Losserse druk uit en kon enkele seconden voor het eindsignaal de 5-7 scoren.

Periodestanden: 1-1, 3-1, 6-2, 7-5.

Doelpunten Losser: Manon Korfage 3, Cindy Marsman en Loreen Oddo.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.