Nieuws

Concertvereniging Sempre Crescendo: Beeld en Geluid

Op zaterdagavond 26 mei a.s. geeft Concertvereniging Sempre Crescendo een concert in Muziekschool de Sleutel, Diepenbrocklaan 41 in Losser. Aanvang van dit concert is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30.

Music Experience Losser

U kunt gaan luisteren naar Music Experience Losser (MEL). Dit is een project, geïnitieerd door Concertvereniging Sempre Crescendo, om jonge muzikanten, of herintreders, kennis te laten maken met het spelen in een orkest. Het gaat hier om leden die al dan niet verbonden zijn aan een vereniging. Het is toegankelijk voor iedereen. Het MEL staat onder leiding van dirigent Wim Booij die zijn enthousiasme voor muziek over brengt op de beginnende muzikanten.

Het Jong Talent Losser (JTL), het jeugdorkest, zal een drietal werken ten gehore brengen waarmee zij een week later zullen deelnemen aan een jeugdorkestenfestival in Borne. Voor hen is het een generale repetitie. De leden van het JTL spelen ook allemaal in MEL ter ondersteuning van de beginnende muzikanten.

Het Orkest speelt deze avond een flinke variatie aan muziekstukken. Voorbeelden zijn: Noah’s Ark, Hymn of the Fallen, Mary Poppins. Voor elk is er wat wils. Evenals het JTL staat ook dit orkest staat onder de bezielende leiding van Wim Booij.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.