Nieuws

Circus Renz komt naar Losser

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 12 t/m 15 oktober een uniek bezoek brengen aan Losser.

Circus Renz is in 1842 opgericht en is het grootste circus van Nederland. Het circus komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen.  Het circusdorp zal worden opgebouwd op het evenemententerrein bij steenfabriek "De Werklust" aan de Smuddeweg in Losser.

Grote circustent

De grote circustent biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij een circus, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren die te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Circustent Circus Renz

Geen wilde dieren

"Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten" laat Jan Hoekstra aan Hallo Losser weten. "Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden".

Circus Renz

Vrijkaarten en korting bij Hallo Losser

Maak de show in Losser mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In samenwerking met Circus Renz verloot Hallo Losser 10 keer 2 vrijkaarten. Maak hiervoor een selfie als clown en mail deze naar de redactie van Hallo Losser: nieuws@hallolosser.nl. Vermeld je naam en telefoonnummer. De selfies worden op Hallo Losser geplaatst en de winnaars zullen door loting worden bepaald. Stuur je selfie vóór woensdag 11 oktober in (dus uiterlijk op dinsdag 10 oktober). De winnaars krijgen bericht per mail.

En ben je niet één van de gelukkige winnaars? Niet getreurd, met de kortingsbon onder aan dit artikel krijg je een korting van €5,- aan de kassa.

Voorstellingen

Hieronder een overzicht  van de voorstellingen:

  • donderdag 12 oktober 19.00 uur  première
  • vrijdag  13 oktober 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen volw. €15 en kind. €10)
  • zaterdag 14 oktober 15.00 uur
  • zondag 15 oktober 14.00 uur

Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl

Kortingsbon

Met de kortingsbon hieronder krijg je voor maximaal 2 personen een korting van €5,- aan de kassa. Dit is geldig voor plaatsen en op alle dagen, behalve op de familiedag.

Download hier een PDF versie van de kortingsbon.

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.