Nieuws

Burgernet oproep: Onder de Loep over zaak gestolen pinpas Losser

RTV Oost en de politie besteden in de uitzending van Onder de Loep van vanmiddag aandacht aan de zaak waarin met de gestolen pinpas van een Lossernaar een groot bedrag is gepind. Via Burgernet is een oproep gedaan aan Lossernaren om naar deze uitzending te kijken.

In een e-mail van Burgernet wordt opgeroepen om naar de uitzending te kijken omdat het een voorval in de gemeente Losser betreft. 

Het bericht is als volgt:


Beste deelnemer,

Kijkt u vanmiddag om 17.45 uur naar het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost? De politie besteedt aandacht aan een voorval in uw gemeente. Wellicht beschikt u over relevante informatie over:

Losser/Hengelo, onbekende pinner pint met gestolen pinpas

Een 17-jarige inwoner van Losser is tijdens een avondje stappen zijn bankpas kwijtgeraakt. Met zijn bankpas wordt later in Hengelo een flink geldbedrag van zijn rekening gepind. Ook zijn er verschillende bestellingen bij webshops met de pinpas betaald. De onbekende pinner is gefilmd bij het opnemen van het geld op dinsdag 27 februari (Zaaknummer: 2018-093187).

Bent u niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending staan de items per onderdeel op de Facebookpagina van Onder de Loep. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Met vriendelijke groet,

Burgernet Oost-Nederland


Meer info: https://www.rtvoost.nl/tv/programma/110/Onder-de-Loep

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.