Nieuws

Buitengewoon FietsFestijn Beuningen

Op zondag 27 mei start vanaf VVV locatie Beuningen het jaarlijkse Buitengewoon FietsFestijn, met fietstochten van 25 of 35 km door het buitengebied van Beuningen en De Lutte met onderweg verrassende stops op bijzondere locaties.

Vertrekpunt is het gerenoveerde Café Restaurant Sterrebos in Beuningen. De rit gaat over de Hakenberg en het Hanhof vandaar gaat de route langs het Arboretum PoortBulten met ruim 2500 soorten bomen en struiken. Na het Wewwelstadpad gaat de route naar het natuurgebied Lutterzand.

De lange route gaat vervolgens via de heidevelden langs de Vrijdijk en de vennetjes aan de Stroothuizerweg. Onderweg is er een stop voor koffie met lekkers en een warme hap met drankje.

Tussen 10.00 en 12.30 uur kan gestart worden bij de VVV aan de Beuningerstraat 71. Deelname bedraagt € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen dit is inclusief de genoemde consumpties.

Voor meer informatie: vvvdeluttelosser.nl tel: 0541-551160.
 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij werkt voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T en is daarnaast ondernemer. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.