Nieuws

Brueghel wordt nog mooier

Merel Events en Eetcafé Montana op de Brink hebben de handen in elkaar geslagen. Tijdens het Bruegheliaans festijn komt er een podium voor het eetcafé. Merel Events zorgt voor een feestelijk en spetterend drietrapsraket tijdens deze drie dolle dagen in Losser.

De meneer Beer Kindershow

Wie is meneer Beer? Waar komt hij vandaan? Kan meneer Beer zingen? Is hij ontsnapt uit de dierentuin? Lust hij wel honing? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens de meneer  Beer kindershow op vrijdag 31 augustus op het podium op de Brink van 14.00 tot 16.00 uur. De kleintjes gaan een muzikale reis maken vol met dansjes en Disney liedjes zoals onder andere “Frozen”. Het is een succesvolle leuke kindershow en sfeervolle muziek met verzoeknummers en interactie.

Open Podium

Na de meneer Beer kindershow is er een open podium. Aanvang 16.00 uur. De organisatie biedt artiesten en artiesten in de dop de mogelijkheid om hun kunnen voor een breed publiek te tonen. Een optreden voor de Losserse bevolking met een professionele geluidsinstallatie. Professionele begeleiding aanwezig. Het is de bedoeling dat de artiest of aankomende artiest goed uit de verf komt. Daarom is opgave van te voren gewenst. Zo kunnen afspraken worden gemaakt over een repetitie en natuurlijk een soundcheck. Opgave alleen via de telefoon met Alfred Gerritsen 06 5328 2928. Later op de avond live optreden op het terras van Montana.

Live op het terras

Zaterdag 1 september de hele dag muziek op het terras van Montana. Muziek uit de 60e en 70e jaren. Gezellig vermaak in nostalgische sferen. ’s Avonds live muziek.

Ontbijt voor alle bezoekers

Zondag 2 september is een gedeelte van de Brink omgetoverd naar een groots ontbijtbuffet. Iedereen die dat wil kan deelnemen aan dit prachtige ontbijtbuffet voor de prijs van slechts één munt of 2 euro per persoon. Het buffet bestaat uit broodjes, gebakken eieren, spek, een bolletje salade van Johma en natuurlijk koffie, thee, melk, jus d’orange en nog meer.

DJ Baer

De Losserse DJ Baer komt het geheel muzikaal ondersteunen. Natuurlijk zullen de Losserse en Brabantse kappellen en dweilorkesten niet ontbreken.

Voorproefje

Het ontbijtbuffet op zondag is een voorproefje op het volgend jaar. Dan gaat de organisatie de Brink vol zetten met meubilair om een grote brunch. Dit is een lang gekoesterde wens van Jeroen Alink van de bakkers van Alink. Er wordt nog gezocht naar een geschikte datum. Het is namelijk de vraag of dit tijdens het Brueghel van 2019 georganiseerd kan worden.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.