Nieuws

Bowls Losser ’92 Kampioen

Voor Bowls losser ’92 was het in de “Regio competitie Bowls Oost Nederland” op het einde hiervan erg spannend. Pas bij de laatste wedstrijd viel de beslissing wie er kampioen zou worden in de “1e klas Pairs”.

Topprestatie

Het werden na een spannende wedstrijd Theo Hendriks en Herman Fleer van Bowls Losser ‘92. Het was voor de vierde keer. Een Topprestatie !! Al eerder dit jaar werden ze vijfde bij de Nederlandse Kampioenschappen Pairs HH, gehouden in de Pathmos- hal in Enschede. Hier werd gestreden tegen hele sterke teams uit de regio’s oost, west en zuid Nederland. Afgelopen maandag middag tijdens de wekelijkse training zijn ze gehuldigd door Bowls Regio Oost. Mevr. Riny Stam uit Almelo en mevr. Annie. Voskamp uit Wierden beiden bestuurs lid van de Regio oost kwamen de medailles uitreiken en de felicitaties .

Diverse klassen

Ook de andere teams van Bowls Losser. 92 hebben weer goede prestatie s geleverd in de diverse klassen Pairs en Triples maar helaas geen kampioenen Donderdag 30 augustus 2018 wordt weer ons jaarlijkse Triples” Einde Zomertoernooi” gehouden. Nu voor de laatste maal in de oude Sporthal De Fakkel die vernieuwd wordt . Voor het seizoen 2019/2020 moeten we op zoek naar een ander onderkomen . In Augustus 2020 als alles volgens de planning verloopt en de nieuwe Sporthal klaar is begint Bowls Losser ’92 met een groot en feestelijk Bowls triples Toernooi.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.