Nieuws

Borstkankergroep Losser komt bijeen

Binnenkort is er weer een bijeenkomst van de Borstkankergroep Losser.

Dit keer niet in het Aleida Leurinkhuis maar voor één keer in de Kraesgenberg. "We zijn erg verheugd dat we deze prachtige locatie mogen gebruiken nu het Aleida Leurinkhuis vanwege andere activiteiten niet beschikbaar is" laat Anneke Krol namens de groep weten.

"We hebben mevr. Dr. U. Schmidbauer, plastisch chirurg in het Z.G.T. Hengelo, bereid gevonden bij ons een lezing te houden" aldus Anneke Krol.

“Als beginnend arts was ik heel erg onder de indruk hoe het leven van vrouwen veranderde als ze een borstamputatie moesten ondergaan" zegt Dr. U. Schmidbauer. "Mijn drijfveer om reconstructie tot mijn specialiteit te maken heeft hier veel mee te maken en ik vind het fijn als mensen daarna weer hun normale leven kunnen oppakken”

Haar lezing zal dan ook gaan over reconstructieve mammachirurgie na borstkanker, er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Deze bijenkomst is bedoeld voor borstkankerpatiënten, jong en oud, uit de gemeente Losser.

De bijeenkomst is op 29 maart 2018 in de Kraesgenberg te Losser, aanvang 10 uur 30.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.