Nieuws

Boeskool Toppers in Overdinkel

Boeskooltoppers treden op in Gerardus Majella Park op woensdag 13 juni.

60-jarig jubileum

De KBO-PCOB afd. Overdinkel  organiseert dit jaar, waarin ze haar 60 jarig jubileum viert, weer veel evenementen. Deze keer kunnen zowel leden als niet-leden  in het prachtige Gerardus Majella Park genieten van het Oldenzaalse koor de “Boeskooltoppers”. Het gezelligste koor van Twente, zoals ze dat zelf zeggen. Dit koor heeft haar oorsprong in de Boeskoolstad Oldenzaal. 30 zangeressen, 3 muzikanten en 2 technici zullen een geweldige middag bezorgen. 

Groot feest

Zij verzorgden in 2016 in de oude bibliotheek een aantal optredens.Het was een groot feest. Iedereen was laaiend enthousiast.  Er werd gedanst en iedereen zong de vele hem of haar bekende liedjes mee. De organisatie hoopt de bezoekers weer een bijzondere middag te kunnen bezorgen en rekenen op net zoveel belangstelling als vorig jaar, toen het Enschedese koor “Wrakhout” optrad. Het eerste liedje zal om 14.00 uur door het park galmen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte uitgenodigd in het prachtige Overdinkelse park.

In het bijzonder worden altijd de bewoners van de Tiekerhook verwelkomd. Als bijdrage voor deze middag vragen ze van u een vrije gift. Deze middag kunnen ze, mede door de inzet van vrijwilligers van de Heideploeg, organiseren. Als de weergoden niet meespelen, kan het evenement jammer genoeg, niet doorgaaan.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid