Nieuws

Boedeldag voormalige Martinuskerk

Het is al weer en half jaar geleden dat de St. Martinuskerk is gesloten en dat de geloofsgemeenschappen St. Martinus en H. Maria Geboorte samen zijn gegaan als Katholiek Losser.

Bruikbare spullen over

Er is sindsdien het nodige gebeurd en ook verschillende  mensen van de vm. St. Martinuskerk hebben niet stil gezeten. Beelden, gong en andere zaken hebben een plek gekregen in de H. Maria Geboortekerk. Na een grondige opruiming van kasten, schuur, kantoor en opbergruimtes heeft ook een aantal artikelen een herbestemming gekregen binnen de andere geloofsgemeenschappen van Maria Vlucht. Tevens is een aantal dingen terug te vinden in Oldenhove.


Nu zijn er nog steeds bruikbare spullen over, van theedoeken tot archiefkasten. Daarom organiseren wij op zaterdag 3 juni van 10.00 tot 13.00 uur een boedeldag in de hal en de dagkerk aan de Kloppenstraat voor alle parochianen en inwoners van Losser. Liturgische zaken zullen hier niet bij zijn aangezien die, in samenspraak met het bisdom, een herbestemming moeten krijgen. Wij hopen dat velen komen kijken of er wat van hun gading bij is.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid