Nieuws

Bijdrage van Lions voor tuinclub Het Voswinkel

Tijdens de kerstmarkt in het dorp Losser van afgelopen december heeft de Lions Club Losser-Gronau wafels gebakken en verkocht voor het goede doel.  Dat was in dit geval de tuinclub van Het Voswinkel van Aveleijn Losser.

De tuinclub van Het Voswinkel verzorgt de pluktuin en het onderhoud het erf bij Het Voswinkel. Ook onderhouden ze de tuinen van de woonlocatie's van Aveleijn enhelpen ze in het onderhoud van de tuin bij Het Dorpshoes in De Lutte. 

Hiervoor hadden ze nieuw tuingereedschap nodig, waaronder een nieuwe grasmaaier, een bladblazer en kantenmaaiers. Eén van de sponsoren voor dit project was de Lionsclub Losser-Gronau. 

Afgelopen maandag 7 mei heeft de Lionsclub Losser-Gronau een mooi bedrag van €500,- aangeboden. Een fijne bijdrage voor het gereedschap van de tuingroep. Op de foto mevr. W. ten Pas  van Aveleijn Losser die de leden van de Lionsclub van harte bedankt voor hun bijdrage.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T en is daarnaast ondernemer. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.