Nieuws

Ballonvaart

Maandagavond 9 april waren de teamleden van Hallo Losser in ’t Lossers hoes bij elkaar. Cia Kroon, de burgemeester was er ook. Cia kwam in de eerste plaats om kennis te maken met de teamleden van Losser en in de tweede plaats om het winnende lot te trekken voor de prijs die verloot wordt onder de adverteerders en de vrienden van Hallo Losser. 

Wereldwijd

De voorzitter Wibo Haverkate verwelkomde de aanwezigen en natuurlijk speciaal Cia Kroon. Deze toespraak en de trekking van de prijs zijn rechtstreeks uitgezonden op facebook en is op de facebookpagina van Hallo Losser te zien. Cia toonde haar bewondering voor het werk dat door de vrijwilligers van Hallo Losser werd gedaan. Het is een aanwinst voor Losser en heeft inmiddels veel bezoekers die met plezier de moeite nemen om dagelijks de site te bezoeken. En niet alleen in Losser, maar over de hele wereld. Dit zijn in de meeste gevallen mensen die in het buitenland wonen maar een relatie met de gemeente Losser hebben.

Trekking

Omdat adverteerders en de vrienden van Hallo Losser een belangrijke inkomstenbron voor Hallo Losser zijn, is besloten dit op een leuke manier te waarderen. Derhalve zijn alle namen van hun op een briefje geschreven. De briefjes verdwenen vervolgens in een hoge hoed. Cia Kroon heeft met gesloten ogen een greep gedaan en trok er de winnaar uit. James Autoservice aan de Broekhoekweg in Losser kwam als gelukkige tevoorschijn.

Prijs

De prijs is een ballonvaart van Rien Jurg Promotions BV. Deze is op zaterdagmiddag door het bestuurslid Stineke Niehenker, overhandigd aan de eigenaar van James Service, Thijmen Velthuis. Hij was er blij mee. Samen met Thijmen is koffie gedronken en toonde hij met gepaste trots zijn fraaie auto’s in de prachtige showroom. Deze actie werd voor de eerste keer door Hallo Losser uitgevoerd. Het is de bedoeling om dit elk jaar te gaan doen met steeds een andere prijs voor de adverteerders en vrienden van Hallo Losser. De teamleden van Hallo Losser wensen Thijmen een prettige en behouden vaart toe.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.