Nieuws

Autoshow Openluchttheater wederom druk bezocht

Voor het derde jaar op rij is Auto Reuvers uitgenodigd om de mooiste occasions in een van de parels van de Schatkamers van Twente aan het publiek te presenteren. Voor de dames waren er demonstraties van atelier De Wolknot, en voor de kinderen waren er springkussens, een stormbaan en een racesimulator.

Zonnige dag

Het was een warme en vooral zonnige dag in het Openluchttheater Brilmansdennen. Denniël Reuvers: "Dit is het derde jaar dat we ons hier zo groots mogen presenteren, uiteraard in samenwerking met de vrijwilligers van het Openluchttheater die het altijd perfect voor elkaar hebben. Zelf hebben we vanmorgen met onze collega’s alle auto’s hier naartoe gebracht en de springkussens en racesimulator opgebouwd. Een helse klus, maar het ziet er weer indrukwekkend en fantastisch uit toch?"zegt hij met een grote glimlach.

Foto's door Huisman Producties
 

Ook voor de kinderen was er genoeg te beleven, er stond een rij voor de racesimulator en op de springkussens was het een drukte van jewelste. Terwijl de kinderen zich prima vermaakten zaten de dames aan tafel te genieten van de verschillende soorten en kleuren wol. Al met al een geslaagde dag voor jong en oud. 

afbeelding van Wouter Huisman

Door: Wouter Huisman

Fotograaf, cameraman en vooral trots teamlid van Hallo Losser