Nieuws

ANWB AutoMaatje Losser zoekt chauffeurs

Met ANWB AutoMaatje kunnen minder mobiele mensen er weer op uit. In Losser maken 33 deelnemers gebruik van ANWB AutoMaatje en het aantal aanmeldingen neemt wekelijks toe. Dit is mogelijk dank zij een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor hun plaatsgenoten.

ANWB AutoMaatje Losser heeft op dit moment 15 vrijwillige chauffeurs die met veel plezier mensen wegbrengen of ophalen voor een bezoekje aan de dokter, fysiotherapeut of ziekenhuisbezoek. De chauffeurs kunnen ook ingeschakeld worden voor leuke doelen zoals een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen gaan. De chauffeurs hebben samen 190 ritten gereden en hiermee veel deelnemers blij gemaakt.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger voor ANWB AutoMaatje Losser te rijden? Neemt u dan contact met Stichting Fundament.

Voor de gereden kilometers ontvangt  de chauffeur een kleine onkostenvergoeding van 30 cent per kilometer.

Informatie: Stichting Fundament telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen

09.00-12.00 uur telefoon: 053-5369402 / mail: anwbautomaatje@stichtingfundament.nl.




 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.