Nieuws

AJc Tournament een groot succes

AJc’96 kan terugkijken op een geslaagd weekend met de zesde editie van het AJc Tournament.

Maar liefst 550 junioren beleefden een fantastisch voetbalweekend bij AJc’96. Teams uit heel Nederland, Duitsland en België in de categorieën Onder 13 jaar en Onder 15 jaar waren aanwezig. De goede weersomstandigheden vormden natuurlijk een goede basis en de organisatie stond als een huis waardoor het gehele weekend perfect is verlopen.

RTL7 Sterrenteam.

Het RTL7 sterrenteam met John Williams, Glenn Helder, Regillio Vrede, Brian Kubatz, Andwelé Slory, Baas B, Jody Bernal, Humberto Tan en Michael Mols speelde tegen een combinatie elftal van SC Overdinkel, SV De Lutte en AJc’96.

RTL7 Sterrenteam

De Nederlands kampioen freestyle voetbal dolde met een grote groep jongeren. Muzikale optredens waren er ook tijdens de feestavond op zaterdag. 

Poulefase.

Kwalitatief hoogstaande wedstrijden met clubs uit binnen- en buitenland die voor iedereen begonnen in een poulefase. Na afloop stroomden de beste teams uit die fase door naar de finaleronden. De spannende finales werden dit jaar geleid door Ed Janssen, wekelijks te zien in de Eredivisie.

AJc Tournament een groot succes

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.