Nieuws

400 euro voor het goede doel

Grand café Smit kreeg vanaf 2 december een nieuwe menukaart en koppelen hier een mooie actie aan. 10% van de weekomzet van het restaurant wordt gesponsord aan het goede doel GOAL. Dit leverde maar liefst € 400 op. Onlangs kon u op Hallo Losser kon lezen dat Niels en zijn maat Joeri weer gaan fietsen van L'Estartit in Spanje naar Losser. Aan deze fietstocht hebben ze een goed doel gekoppeld en ze zochten hiervoor sponsors. Eén van die sponsors is Grand café Smit.

Blij met deze actie

Vrijdag 14 december werd de check aan Niels en Joeri overhandigd. Ze zijn verschrikkelijk blij met deze actie van Herman Poorthuis en Martine de Jong. Als straks in maart de ijssalon “De Koale kant.” weer open gaat kan het publiek ijsjes kopen met de naam van het goede doel. De opbrengst hiervan wordt ook weer aan de actie van Niels en Joeri besteed. Het streefbedrag is € 10 000. Het moet al gek gaan willen ze dit niet halen. Ze zijn al bijna op de helft.

Stichting GOAL

Stichting GOAL is het goede doel. Het hele jaar door organiseert Stichting Goal Recreatieve activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking en ouderen met een zorgbehoefte. Stichting GOAL is opgericht door de Lossernaar Vincent Schreur hij is ook bestuurslid. Via de volgende link wordt het duidelijk op welke manier je kunt doneren. https://www.doneeractie.nl/op-de-fiets-van-l-39-estartit-naar-losser/-30926

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.