Gezondheidszorg

Ergo Oost

Ergotherapie is bedoeld voor mensen die door lichamelijke of geestelijke klachten allerlei praktische problemen ondervinden,

Ergo Oost, Praktijk voor Ergotherapie

Ergotherapie helpt u bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten wanneer u hier als gevolg van lichamelijke of psychische klachten problemen in ondervindt. Een ergotherapeut leert u om zo goed en zo zelfstandig mogelijk uw activiteiten weer uit te kunnen voeren in uw eigen woon-, leef- en werkomgeving.

Ergo Oost, Praktijk voor Ergotherapie bestaat sinds 2007 en is de eerste vrijgevestigde ergotherapiepraktijk van Oldenzaal, gevestigd in Gezondheidscentrum Oldenzaal. Wij leveren ergotherapeutische zorg aan huis in de gemeenten Losser, Oldenzaal en Dinkelland.

Onze ergotherapeuten bespreken samen met u welke klachten u heeft en wat uw hulpvraag is. Om een duidelijk beeld te krijgen van uw klachten en mogelijkheden zal er een onderzoek worden uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek stelt de ergotherapeut samen met u een behandelplan op. De behandelingen zullen zoveel mogelijk plaatsvinden in de thuissituatie, omdat dit ook de situatie is waar de problemen zich voor doen.

Bij ergotherapiepraktijk Ergo Oost worden vooral volwassenen en ouderen behandeld. Naast de algemene ergotherapie zijn er enkele specialisaties, dit zijn:

- Valpreventie bij ouderen

- Behandeling bij oncologie, COPD, ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose, RA

- Handtherapie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Ergo Oost

Vensters: 

Contactgegevens

Pr. Bernhardstraat 4 BE 6
7573 AM
Oldenzaal
Telefoon: 
0541 - 76 00 21 mobiel 06-20645460