CML

Weusthuis Makelaardij

Weusthuis Makelaardij is al meer dan 25 jaar een begrip in Twente met vestigingen in Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo. U kunt vanuit elke vestiging rekenen op een enthousiast, gepassioneerd en gekwalificeerd team welke op de hoogte is van de ontwikkelingen op de Twentse markt. Zij staan garant voor korte communicatielijnen, een informele, betrokken samenwerking en een grote slagvaardigheid.

Het hele team van Weusthuis Makelaardij bestaat uit echte Twentenaren die zich thuis voelen in het werkgebied. Dit is terug te zien in het DNA van ons bedrijf en daar zijn we onmeunig trots op.

Onze makelaars zijn nuchter, betrokken en oprecht. Het hele team ademt dit karakter. De Twentse gemoedelijkheid is voelbaar in onze kantoren.

In 1992 is ons eerste kantoor in Tubbergen geopend, destijds nog onder de naam Deterink Makelaardij. De afgelopen jaren zijn we gegroeid en hebben we inmiddels vestigingen in Denekamp, Oldenzaal, Losser en Almelo. Met onze vijf kantoren zijn wij de nummer 1 makelaar van Noordoost-Twente.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij hebben we een breed netwerk in Twente en in de grensstreek opgebouwd. De vijf kantoren van Weusthuis Makelaardij werken nauw samen en doen er alles aan om voor u het beste resultaat te leveren.

Contactgegevens

Adres:

Brinkstraat 24

7581 GD
Losser
Telefoon: