CML

Senequier

In december 2008 zijn we van start gegaan met de online winkel www.senequier.nl.
In juni 2012 hebben we naast de digitale winkel, een stenen winkel, Senequier in Losser geopend.

 

In april 2014 hebben we de online winkel www.kruiken.com geopend. Kruiken.com is gelieerd aan Senequier en de artikelen zijn tevens in de stenen winkel Senequier verkrijgbaar.

In november 2017 zijn we naar een ander pand verhuisd. In dit pand komen onze artikelen nóg beter tot hun recht.

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Dit wil zeggen dat we goed kijken naar de herkomst van artikelen die wellicht door kinderhanden zijn gemaakt of waarbij dieren op een niet respectvolle manier worden behandeld. Deze artikelen nemen we niet op in het assortiment.

Het verzenden van de artikelen naar onze klanten gebeurt zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier. We hergebruiken dozen, verpakkings- en vulmateriaal van onze leveranciers. Daarnaast maken we gebruik van Chips van gerecycled materiaal of van Chips flo-pak Bio/natural om uw breekbare artikelen zonder breuk aan uw adres af te leveren. Laatstgenoemde chips zijn gemaakt van natuurlijk zetmeel en dus afbreekbaar in de natuur. Niet breekbare artikelen worden verstuurd in een verzenddoosje of verzendzak (van gerecycled plastic). We proberen tevens de verpakkingen zo klein mogelijk te houden, hierdoor kunnen er in een bestelbus meerdere pakketten mee. Afval wordt tevens zoveel mogelijk gescheiden, via oud papier en plastic inname.

Contactgegevens

Adres:

Kerkstraat 14

7581 AB
Losser
Telefoon: