CML

Kringloopwinkel De Beurs

Aan de Gronausestraat in Losser vind je onze winkel in het oude textielhuis. Het assortiment van onze winkel in Losser bestaat voornamelijk uit textiel. Daarnaast zijn er kleine accessoires zoals vazen, lampen en  klein meubelen te koop. Je kan kleine herbruikbare goederen inbrengen bij de winkel.

De Beurs speelt een actieve rol in het bijdragen van een circulaire economie. Dit doen wij door het inzamelen, verwerken en verkopen van mogelijk herbruikbare goederen en textiel omwille van een besparing van grondstoffen, energieverbruik en CO2- reductie. Aan dit doel wordt dagelijks samengewerkt met een diversiteit van mensen. Een belangrijk onderdeel is het trainen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met als doel de toeleiding naar de reguliere arbeidsmarkt te vergemakkelijken. 
Daarnaast zet De Beurs zich in voor het creëren van zinvolle werkgelegenheid. Voor vrijwilligers, stagiaires, maar met name voor mensen die behoefte hebben aan aangepast werk of extra begeleiding en ondersteuning.

De ingebrachte  en opgehaalde goederen worden  verwerkt op de verschillende afdelingen en werkplaatsen.
Goederen worden gesorteerd, schoongemaakt, gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens voorzien van een verkoopprijs.

Om de doorstroom van de goederen zo goed mogelijk te laten verlopen worden de winkels dagelijks aangevuld met nieuw assortiment. Dat doen we met veel zorg voor presentatie en overzicht voor zowel klant als medewerker. 

Contactgegevens

Adres:

Gronausestraat 9A

7581 CC
Losser
Telefoon: