CML

Ilona's Hairteam

Over het algemeen komen 2 typen klanten naar een kapsalon. De mensen die bij het verlaten van de kapper niet kunnen wachten om hun haar weer op hun eigen manier in model te brengen, en de mensen die het liefst iedere dag hun haar in model laten kneden door de kapster. Deze 2 typen klanten zijn bij Ilona’s Hairteam altijd weer in 1 categorie onder te brengen, namelijk: blije klanten. Blij met een gezonde, frisse coupe. 

Bij Ilona’s Hairteam in Losser - bij Enschede en Oldenzaal - werken 6  ervaren kapsters: eigenaresse Ilona, Nadine, Sandra, Tamara, Debby en Jennifer. Na jarenlang gewerkt te hebben voor verschillende salons in Hengelo, Enschede en Ootmarsum, besloot Ilona alweer 12,5 jaar geleden haar eigen salon te starten. En met succes! De salon van Ilona’s Hairteam is een veelbezochte kapperszaak waar zowel heren als dames en kinderen blij met een frisse coupe de deur uitgaan. Maakt u een afspraak bij Ilona’s Hairteam, dan reserveert u quality time voor u en uw haar. Onze kapsters zullen uw haar altijd in de watten leggen.

Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw haar wilt laten doen? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke producten uw haar gezond houden? Onze haarexperts adviseren u graag over onze producten en behandelingen. 

Contactgegevens

Adres:

Sint Maartenstraat 16

7581 AL
Losser
Telefoon: