Winkelen in Losser

Grand Café Smit; the place to be!

Grand Café Smit; the place to be!

De eerste advertorial op onze site van HalloLosser is een feit en gewijd aan het Grand Café /Slijterij/Jongeren Café van Herman Poorthuis, de zesde generatie die de scepter zwaait. In de advertorial zetten we ondernemers die adverteren op onze site in het zonnetje en willen we graag de passie voor hun vak ervaren. Deze ondernemers hebben voor de bezoekers van Hallo Losser een exclusieve aanbieding om kennis te maken met hun producten en diensten.

Afgelopen dinsdagmiddag was het zover: de afspraak met de eigenaar van Grand Café Smit, Herman Poorthuis. Hij had me geschreven, de koffie staat klaar. Tijd is schaars en helemaal in de huidige tijd, maar we hadden een date, weliswaar een zakelijke. 

In het totaal gerInterieur Grand Cafe Smitestylde Grand Café hebben we een uurtje heerlijk gebabbbeld en er kwamen veel verhalen. De moeder van Herman, Marianne vulde op de achtergrond de verhalen prachtig aan. Misschien maar goed dat het weer het niet toe liet om lekker buiten op het terras te kunnen zitten, want zo heb ik de nieuwe sfeervolle inrichting binnen goed kunnen ervaren. Herman gaf aan dat hij de re-styling door Martine Schreur eigenlijk veel eerder had moeten doen.

Ik kende Herman persoonlijk nog niet en dat maakt zo'n onderonsje extra leuk ! Een hele geschiedenis kwam voorbij, een horeca geschiedenis van een familiebedrijf.....heel bijzonder om de toewijding, de hobbels, de oprechte gedrevenheid te ontdekken voor zijn huidige florerende onderneming, van iemand die eigenlijk tuinarchitect had willen worden. 

Ik ben best wel nieuwsgierig van aard en mijn vrijheid en initiatieven voor het venster 'Winkelen' geven me door het vertrouwen van het bestuur van Hallo Losser een extra dimensie en als het zich zo voort zet dan blijf ik dit vrijwilligerswerk nog heel lang volhouden. Super leuk !

Nou, ik weet zeker dat ik bij goed weer zeker op het terras van Grand Café neerstrijk en echt wel gebruik ga maken van zijn aanbieding voor de bezoekers van de site van Hallo Losser ! Gewoonweg een echte originele aanbieding die heel goed bij de 24 jaar vakmanschap van Herman past; 24% korting op de Happaskaart !

Zoals ik al heb vermeld ik ben best nieuwsgierig en U nu ook.....ga naar de button <MENU> rechts boven op deze site en vervolgens naar het venter 'winkelen' en dan 'een klik' op de Advertorial...Veel lees plezier !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Jacqueline Hesselink

Door: Jacqueline Hesselink

Ik ben Jacqueline Hesselink en na 8 jaar in Zwitserland te hebben gewoond, weer terug gekeerd naar het Honk en inmiddels al weer 20 jaar woonachtig in de Gemeente Losser. Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke belangen. Vele handen maken licht werk en 'samen' is alles leuker. Ik werk mee aan het