Welzijn

Nieuws

Gemeente

Wonen

Werk Economie

Sport en Hobby

Kunst Cultuur Historie

Forum

Belevenissen in Mae Rim Noord Thailand

Belevenissen in Mae Rim Noord Thailand

Goedenmiddag inwoners van Losser. Hier een vervolg om mijn eerste verhaal van mijn belevenissen in Mae Rim Noord Thailand.

Bericht uit Noord ThailandNa 5 jaren voor de Thaise Politie gewerkt te hebben, was het tijd voor verandering. Aan gezien Emiko jaren in een restaurant gewerkt heeft hebben we besloten zelf maar een restaurant te openen. Dit gaat in Thailand heel gemakkelijker dan in Nederland.

We hebben vrij snel een geschikt pand gevonden, en na de nodige verbouwingen , er moest een overdekte buiten keuken achter het pand aangebouwd worden, evenals een overdekt buiten terras voor zo'n 35 zitplaatsen aan de voorkant.

Met de nodige materialen en deskundige vrienden is dit tezamen met het inrichten van de keuken, koffie corner en alles wat er nog meer bij komt kijken in 3 weken gerealiseerd. Koks en andere personeel kwam mee van het andere restaurant waar Emiko gewerkt had, de dames waren wel in voor een verandering. Met de Obator , zeg maar de gemeentelijke instantie alle vergunningen geregeld, en we konden van start.

Nu zijn er in de loop der jaren in onze omgeving meerdere Nederlanders komen wonen, dus dacht bij mezelf het kan een mooi ontmoetings punt worden voor Nederlanders, maar ook Thaise bewoners en andere buitenlanders die hier wonen. Dat is aardig uitgekomen.

Nu was ik in Nederland al gek op motorrijden, en hier ook met de prachtige bergen en natuur, en ben dus maar scooter en motor dagtochten gaan organiseren voor onze vaste klanten.

Vindt het zelf erg leuk om te doen aangezien ik de omgeving als mijn duimpje ken, en het schept ook een band tussen alle verschillende vrienden/klanten. Het levert zowel voor mij als de rest van ons personeel veel plezier op.

Dit was weer een kort verhaal van onze story in Noord Thailand. Heeft U vragen laat het gerust weten.

Groeten namens Emiko en Rene Wuite.

afbeelding van Rene Wuite

Door: Rene Wuite

Ik ben Rene Wuite, geboren te Losser. Echter al jaren woonachtig in Noord Thailand. Woon hier tezamen met mijn vrouw Emiko. We hebben 1 zoon  8 jaar oud , nickname Auto. Mijn vrouw runt ons Mountain View Restaurant , zelf regel ik motor dag of meerdaagse tochten voor onze klanten , of vrienden uit Nederland