Gezondheidszorg

Welzijn

Werken in Losser: bijbaan in de zorg

In dit blog het aanbod van Zorggroep Sint Maarten voor een bijbaan in de zorg.

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

  • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
  • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
  • volop mogelijkheden om je talent in te zetten
  • de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk toe te passen
  • uitzicht op een vaste baan na je studie

Deel het enthousiasme

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Volg je de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige?  Dan kun je meewerken in de zorgteams van de locaties of in de thuiszorg. Je verricht ADL handelingen en kunt helpen tijdens de maaltijden en met activiteiten. Tevens is er de mogelijkheid om buiten de vakanties om ook tijdens de avonduren en weekenden ingezet te worden.​

Leuk

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?  

  • Zijn - Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
  • Ontplooiend - We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
  • Vitaal - We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
  • Dorps - Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

  • Je volgt een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkunde
  • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
  • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
  • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
  • Je beschikt, wanneer je graag in de thuiszorg aan de slag wilt, over een rijbewijs

En dit hebben we voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Afhankelijk van hoe ver je in je huidige studietraject bent, wordt je salaris bepaald. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen. De uren stemmen we met elkaar af, waarbij we elkaars mogelijkheden bespreken. Je krijgt zo de mogelijkheid om werkervaring in de ouderenzorg op te doen, maar houdt tegelijkertijd voldoende tijd overhoud voor studie en persoonlijke ontspanning. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul het sollicitatieformulier in. Geef hierbij aan dan Losser aan als de locatie waar je wilt werken. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.

VOG

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

afbeelding van Stineke Niehenker

Door: Stineke Niehenker

Mijn beroep is MTH verpleegkundige in de thuiszorg (Medisch Technisch Handelen) bij Maartje, al meer dan 50  jaar in de zorg werkzaam, waarvan 38 jaar Spoed Eisende Hulp.  Vanwege mijn lange ervaring in de zorg heeft gezondheidszorg dan ook mijn speciale interesse en daar wil ik mij ook graag voor inzetten. contactpersoon sociale kaart