Agenda

apr
26

Op vrijdag 26 april, koningsnacht, wordt er een 90's party georganiseerd bij Eetcafé 't Raedthuys te Losser. Een gezellige avond en nacht met DJ Benn

27 april 2019, 09:00
apr
27

De VVV heeft weer een aantal tips op een rij gezet voor de meivakantie. Al deze tips zijn leuk om te doen met kinderen en met een lekker zonnetje zijn ze een gegarandeerd succes!

27 april 2019, 09:00
apr
27

Op zaterdag  27 april a.s word zoals ieder jaar koningsdag gevierd in Losser. Het oranje comité heeft weer een mooi programma voor jong en oud op het raadhuisplein georganiseerd.

apr
27

Koningsdag Overdinkel met allerlei activiteiten.

Stichting Kulturhus Overdinkel wil graag voor alle kinderen en dorpsgenoten een gezellige koningsdag organiseren waar voor alle inwoners wat te beleven valt. Er wordt een oude activiteit van vroeger toegevoegd aan het programma en wel het versieren van kinderfietsen, die zij tijdens de muziekoptocht/rondgang door het dorp kunnen laten bewonderen. De rondgang gaat langs alle burgers die dit jaar een lintje hebben ontvangen van de Koning. Voor de mooiste fiets is er een prijsje beschikbaar. Naast het aanbieden van sport – en spel activiteiten op het plein wordt er ook een kleedjesmarkt georganiseerd voor de kinderen uit Overdinkel. De te verkopen artikelen mogen niet meer dan € 5,00 bedragen.

apr
27

Op zaterdagavond 27 april (Koningsdag) is er live muziek met "Joey Kramer" bij Oos Café in Overdinkel. Hij is o.a. bekend van "Als het nacht wordt in de stad"

27 april 2019, 20:00
apr
27

Op zaterdag 27 april, Koningsdag wordt er een Hollandse avond georganiseerd bij Eetcafé 't Raedhuys te Losser.

Welke zanger er komt optreden houden ze nog even geheim!

Gratis entree

28 april 2019, 17:30
apr
28

Op zondagmiddag weer volop genieten van gezellige muziek van verschillende muziekgroepen en er kan gedanst worden. Gerrit Gorkink, Marcel Spitshuis en zanger Dick brengen een breed scala aan volksmuziek ten gehore.

1 mei 2019, 08:30
mei
01

Van woensdag 1 t/m zaterdag 18 mei zijn er weer afgeschreven boeken te koop van de Fundament - Bibliotheek Losser.

1 mei 2019, 13:30
mei
01

Van mei t/m september rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

mei
02

OV-ambassadeurs organiseren in opdracht van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel proefreisjes voor senioren waarbij er onder begeleiding van OV-ambassadeurs geoefend kan worden met het reizen in het openbaar vervoer.Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig of men moet een kaartje kopen bij de kaartautomaat. Ze merken dat het voor senioren soms lastig is om hier mee om te gaan omdat ze niet weten hoe dit werkt.

3 mei 2019, 13:30
mei
03

In de maanden mei, juni, juli, augustus en september is elke vrijdagmiddag om 13.30 uur de Tour De Lutte in een elektrisch aangedreven voertuig.

 

mei
07

Woonzorgcentrum Tiekerhook heeft wederom diverse middenstanders uit de regio bereid gevonden om ook van deze editie een succes te maken.

8 mei 2019, 13:30
mei
08

Van mei t/m september rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

mei
08

Er klinkt weer muziek in de muziekkoepel

12 mei 2019, 11:00
mei
12

Zondag 12 mei is er weer een Scharrelkids-doedag in het Arboretum Poortbulten, georganiseerd door het IVN Oldenzaal-Losser e.o. deze keer met lente als thema.

mei
14

Op zoek naar een school voor uw zoon of dochter? Maak dan kennis met De Saller, basisschool voor brede ontwikkeling van talent. Proef geheel vrijblijvend de gemoedelijke sfeer van onze school.

14 mei 2019, 19:30
mei
14

Er klinkt weer muziek in de muziekkoepel

15 mei 2019, 13:30
mei
15

Van mei t/m september rijdt elke woensdagmiddag de Lutterzandexpress, een elektrisch aangedreven voertuig, vanaf Paviljoen 't Lutterzand.

mei
15

In 2018 waren de twee workshops ‘Natuurfotografie voor beginners’ een groot succes. Deelnemers waren zeer enthousiast over zowel de theorie-avonden, als ook de praktijkochtend in het Arboretum in De Lutte. Dit succes is dan ook de aanleiding om in mei 2019 een nieuwe workshop te organiseren.

jun
20

Op 20 juni zal de flamboyante tv presentator Johan Derksen zijn nieuwe programma “Johan Derksen keeps the blues alive” presenteren in het Blueskenner Johan Derksen in openluchttheater te Losser. Samen met een achttal blues toppers w.o. de Haagse band “The Clarks” keert de blues terug in Losser. Tickets verkrijgbaar bij www.eventbride.nl en bij Marcel Primera.  De kosten bedragen 23,50 euro.

Pagina's